Jongens/Meisjes N5-3 Kampioen !!!

vv Thriantha, Mini's N5 3 kampioen 2e helft seizoen 2017-2018

Omstreeks 08.00 uur vertrokken we vanuit Schoonebeek naar Emmen. Iedereen was een beetje gespannen, vandaag wederom de kans om kampioen te worden. Vorige week had het al gekund, maar toen lukte het net niet.Iedereen was volop gemotiveerd om het kampioenschap binnen te slepen en dat was aan het getoonde spel en het plezier wel te zien. Het spatte er van af.

De eerste wedstrijd was tegen VEB ’98 uit Ees/Borger, dat het toch nog wel allemaal een beetje spannend was, was aan de stand te zien. Er werd in de eerste pot nipt gewonnen met 27-25 en de 2e partij met 30-21. Aangezien ze aan 2 punten genoeg hadden was na de eerste overwinning het kampioenschap al een feit. Jabadabadoe !!!!! Na elkaar om de nek gevlogen te zijn, gefeliciteerd te hebben en hier en daar een vreugdetraantje weggepinkt te hebben, was de rust wedergekeerd en werden de kampioenshirtjes aangetrokken en rozen in ontvangst genomen. De shirtjes waren speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. En de rozen speciaal voor deze gelegenheid gekweekt.

De heren en dames moesten na dit spektakel hun sportieve plicht vervullen en zoals het een kampioen betaamt, hebben ze de 3e en 4e partij op glansrijke wijze gewonnen van VVE ,86 uit Erica. 30-13 en 31-15.

Als trotse haantjes en kippetjes zijn ze weer naar Schoonebeek vertrokken en gaan ze er aan het eind van het seizoen nog even een hapje en een drankje aan spenderen. Er moeten nml nog 2 wedstrijden gespeeld worden.

Daphne, Lara, Eva, Ilse, Jasmijn, Nick, Leon en leidsters Wilma en Anja van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat en op naar het volgende kampioenschap.