Van de Bestuurstaofel

Van de Bestuurstaofel:

Zoals velen van jullie al wel hebben gemerkt, hebben we onlangs een nieuwe website laten ontwerpen. Na het ontwerp van de website moest deze nog volledig worden gevuld en aangekleed. Voor het aankleden van de website hebben we Martin Koers bereid gevonden dit op zich te nemen. Wij denken dat we op dit moment dan ook weer een actuele website hebben, die voldoet aan de huidige maatstaven. De site, bevat actuele informatie en de eerste wedstrijdverslagen hebben jullie ook al kunnen lezen. Vanaf nu willen gaan we proberen om ook namens het bestuur 1x per maand een stukje te schrijven met een aantal actuele zaken die spelen. Het zou natuurlijk leuk zijn dat er steeds meer verslagen van wedstrijden of activiteiten komen om andere mensen mee te laten genieten van de gebeurtenissen binnen de vereniging.

Op dit moment is de technische commissie al weer druk bezig om de teamindelingen voor het nieuwe seizoen te maken. Dit kost ieder jaar weer veel energie, er wordt altijd geprobeerd om zo open en transparant mogelijk te communiceren met trainers en leiders, voor de één pakt het positief uit en voor de ander negatief. We hebben te maken met een vereniging en dan is het helaas onmogelijk om het voor iedereen 100 % naar de zin te maken. Als bestuur zijn we er echter van overtuigd dat wij dit wel altijd nastreven.

Ergens in 2017 hebben we bezoek gehad van de gemeente met als doel een controle op onze horecavergunning, die we recentelijk hebben ontvangen.
Voor het hebben van een vergunning is het noodzakelijk, dat er altijd iemand achter de bar staat, die in het bezit is van een certificaat: Verantwoord alcohol schenken. Velen van jullie hebben dit certificaat al gehaald, en die moet dan ook achter de bar aanwezig zijn, als je bardienst hebt. Mocht je certificaat niet aanwezig zijn, laat dan even een briefje achter of informeer één van de bestuursleden. Heb je het certificaat “Verantwoord alcohol schenken” nog niet gehaald, zou je dan je best willen doen het certificaat alsnog te halen?

Voor nu wens ik jullie allen heel veel suCCes met de laatste loodjes in de competitie en.

LET OP :
Op 21 april vindt de laatste thuisronde van de competitie plaats, dit willen we afsluiten met een leuk feestje georganiseerd door dames 1.
Zorg dat je er bij bent !    (Ook supporters zijn van harte welkom)

Het Bestuur