16 maart een mooie dag voor dames 1 en 2 van Thriantha

Verslag Thriantha DS2 – SSS DS3

Afgelopen zaterdag mocht dames 2 aantreden tegen SSS dames 3. SSS dames 3 is de directe concurrent van Dames 1, dus het zou mooi zijn als dames 2 puntjes ging pakken in deze wedstrijd. Maar dat was niet alleen een reden om punten te pakken. Dames 2 was van mening dat er meer inzat, als wat in de uitwedstrijd was behaald (3-1 verlies) dus ze wilden revanche!!!
De 1e set ging gelijk op. SSS wist uiteindelijk een voorsprong op te bouwen. Halverwege de set nam SSS een kleine voorsprong. Maar door hard werken van Dames 2 wisten de dames puntje voor puntje terug te komen. En op een gegeven moment werd het erg spannend want het was 24-24.
Op dat moment neemt de scheidsrechter en beslissing in het voordeel van Thriantha, waar SSS het dus HELEMAAL niet eens mee is. SSS gaat door het lint, ze zijn woest. Menigeen op de tribune was van mening dat de kaarten tevoorschijn hadden moeten komen, maar die bleven bij de scheids gewoon op zak. Nam niet weg dat Thriantha ook het laatste punt van de set wist te scoren en het 1e punt was voor ons!! Dit smaakte naar meer.

In de 2e set wist dames 2 het goede spel door te zetten. Serverend werden er mooie punten gemaakt, maar ook aanvallend stonden de dames hun mannetje! SSS maakte fouten, waren blijkbaar nog van slag van de gebeurtenis van de vorige set. Dames 2 wist ook de 2e set te winnen! nu met 25-18.

In de 3e set denderde dames 2 voort…. Blokkerend pakten we enkele leuke punten. Het publiek bleef achter ons staan. SSS scoorde deze set wel meer punten als in de tweede set, maar dames 2 bleef hun hoofd er goed bijhouden! De derde set was ook voor ons! De overwinning was binnen.

Nu de 4e set nog. Die wilden we ook winnen. Maar we kwamen gelijk op een achterstand. Het lukte allemaal even niet. SSS scoorde een paar leuke punten. En we konden moeilijk terug komen. Door een dubbele wissel en een publiek die zich er mee ging bemoeien, kwamen weer puntje voor puntje terug. Het werd 24-23. Helaas serveerden we fout en werd het gelijk. Op dat moment wisten we helaas niet meer te scoren en won SSS de laatste set. Een hele leuke pot volleybal en zeer zeker HEEL GOED spel van dames 2! INZET wordt beloond!

Verslag Thriantha DS1 – Vonk Ds3

Daarna mocht dames 1 aantreden tegen VONK dames 3. Deze ploeg staat ook in de top 5. Uit werd met 4-0 verloren, dus er moest nog wel iets recht worden gezet. Aangezien dames 2 goede zaken had gedaan voor dames 1 kon Dames 1 zelf natuurlijk niet achterblijven!

De 1e set begon niet goed. Thriantha stond binnen mum van tijd achter met 1-5. Zenuwen? Na een time out werd het spel goed opgepakt. De achterstand werd gelijk recht getrokken. Aanvallend scoorden we een paar leuke punten en ook serverend wisten we de juiste plek te vinden.
De eerste set werd gepakt met 25-18
In de 2e set pakten we serverend een boel punten en VONK maakte zelf veel fouten. Deze set ging eigenlijk eenvoudig naar Thriantha met 25-12.
In de 3e set was het lastiger voor Thriantha om weer te scoren. VONK zat vaak op de goede plek, en je kon zien dat er spelers met ervaring in dit team zitten. Ze kunnen zich snel aanpassen naar bepaalde spel situaties. Maar ook nu trok Thriantha weer aan het langste eind. We wonnen de set met 25-18.
in de laatste set verzuimde Thriantha om door te drukken. We scoorden moeilijk, we maakten zelf iets te veel fouten. De set werd verloren met 19-25.

Na deze speeldag staat Dames 1 nu aan kop in de poule met 2 punten voorsprong op SSS. 6 april mag Dames 1 aantreden tegen SSS: dat gaat hopelijk een mooie spannende wedstrijd worden! Nog 2 wedstrijden en dan is het kampioenschap beslist….

Publiek jullie waren geweldig zaterdag! KOMEN JULLIE 6 APRIL ons weer aanmoedigen?