Van de Bestuurstaofel

Geachte leden,

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2019 – 2020 al weer in volle gang, Het komend weekend, zaterdag 21 september, start voor velen van ons de competitie. Nadat alle teams reeds wedstrijden op 1 van onze eigen toernooien hebben kunnen spelen en/ of al een bekerwedstrijd hebben gespeeld hopen we dat de teams klaar zijn voor een suCCesvol seizoen. Tijdens het zomerreces hebben we een vernieuwde jeugdcommissie geïnstalleerd, nadat een aantal mensen hadden aangegeven te willen stoppen is het gelukt om een zestal mensen bereid te vinden om het stokje over te nemen. Gedurende het seizoen horen we meer van de deze enthousiaste groep mensen.

Aanstaande woensdag, 18 september, staat al weer de jaarlijkse ledenvergadering op de planning. Voorafgaand aan de ledenvergadering staat er een JEUGDLEDENVERGADERING gepland. Om de jeugd een beetje te helpen hebben we alle teams een aantal vragen gesteld waar ze over na moeten denken. Deze vragen worden dan tijdens de JEUGDLEDENVERGADERING besproken. We rekenen op een groot aantal jeugdleden en hun trainers/ leiders. Mini’s zijn niet voor deze vergadering uitgenodigd. Maar als er mini’s zijn die graag willen komen zijn ze natuurlijk van harte welkom!
Om 20.30 uur starten we dan met onze eigen ledenvergadering. Vaak zien we dat de opkomst voor deze vergadering niet heel hoog is. Dat is eigenlijk wel jammer. Als vereniging met heel veel vrijwilligers werken we er het hele jaar hard aan om alles up and running te houden. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering worden veel momenten nog eens besproken en is er ook zeker ruimte om met goede ideeën te komen en oplossingen en/ of “problemen” bespreekbaar te maken. Heeft u tijd of maakt u even tijd voor de ledenvergadering ?

Op 16 oktober wordt er een OUDERAVOND georganiseerd, doel is om ook ouders mee te nemen in het reilen en zeilen van de vereniging. Nadere info hieromtrent volgt, maar noteer de datum vast in uw agenda.
We wensen alle teams een sportief, gezellig en suCCesvol seizoen toe !

Het Bestuur