Wedstrijdverslag Thriantha dames 1 – De Schutters dames 1

Zaterdagmiddag om half 6 begon de wedstrijd van onze dames. Nog altijd zonder Ellen en Melissa. Tamara was weer terug na haar rugblessure en Lieke deed als B1 speler mee. Elles was niet aanwezig omdat ze kampioen was geworden met haar andere team Vonk dames 1.

Mama Ellen was vandaag de coach die moest zorgen, dat de dames een overwinning in Schoonebeek zouden houden. Samen met Melissa en de mini’s van de week Zanna en Daphne begonnen ze aan deze wedstrijd. Al snel bleek dat onze dames een maatje te groot bleken voor De Schutters en werd de 1e set gewonnen met 25 – 19.

De 2e set gaf niet een heel ander beeld, onze dames bleven geconcentreerd spelen en ook de 2e set werd vrij eenvoudig met 25 – 16 gewonnen.

In de 3e set kregen we toch een iets ander spelbeeld en ging de wedstrijd meer gelijk op. Zoals wel vaker dit seizoen pasten we ons aan de tegenstander aan en dan krijgen de dames het nog weleens moeilijk. Op een gegeven moment stond het 15 – 15. Tijdens een time out werden de dames door Ellen even goed wakker geschud en werd er orde op zaken gesteld, waardoor de set alsnog met 25 – 21 werd gewonnen.

In de 4e en laatste set werd het onze dames niet meer moeilijk gemaakt en werd deze set 25 – 9 gewonnen. Meestal zijn we van onze dames krakers van thuiswedstrijden gewend, maar vandaag werd er een keurige, degelijke wedstrijd gespeeld! Voor het publiek misschien minder mooi, maar voor het team een compliment. Met nog 2 wedstrijden te gaan, staan de dames op een 5e plaats in de competitie. Als ze deze lijn kunnen vast houden, zou er volgend jaar om de prijzen gestreden moeten kunnen worden.

Bij afwezigheid van Elles is het verslag deze keer geschreven door een trouwe supporter.

vv Thriantha, foto wedstrijd Dames 1 - De Schutters D1, 07-04-2018 vv Thriantha, foto wedstrijd Dames 1 - De Schutters D1, 07-04-2018 vv Thriantha, foto wedstrijd Dames 1 - De Schutters D1, 07-04-2018