Thriantha verliest opnieuw.

Afgelopen zaterdag mocht dames 1 aantreden tegen Dalen. Thuis had Thriantha met 3-2 gewonnen. Hoe zou het vandaag gaan? Van dames 1 zijn Melissa en Tamara nog steeds geblesseerd en Ellen doet natuurlijk niet mee. Silke Oost en Lieke Hans wilden wel mee met de dames. Voor de wedstrijd werd er eerst gezamenlijk een bord soep gegeten bij Tamara.

Om 17:30 startte de wedstrijd. We startten heel moeizaam! Dalen serveerde ons weg! We kwamen gelijk op een achterstand van 5-0.  De eerste time out had niet veel zin. Er werden nog steeds veel pass fouten gemaakt en bij een 9-1 achterstand werd de tweede time out al aangevraagd.  Deze time out drong blijkbaar door tot de dames. Puntje voor puntje werd er gescoord en door een goede opslagbeurt van Silke werd het 20-17. Helaas maakte Thriantha toen niet veel punten en Dalen won de set.

De tweede set verliep al beter.  Thriantha stond lange tijd op een voorsprong in deze set. Via mid werden er verschillende punten gescoord.  Helaas maakten we aan het eind van de set te veel fouten en verloren we de voorsprong. Dalen wist de set te winnen met 25-22.

In de derde set startte Thriantha heel goed. Thriantha pakte een voorsprong  Er zat meer rust in het spel. Dalen was passend af en toe helemaal de weg kwijt. De dames van Thriantha hadden goede opslagen en overtuigend werd deze set gewonnen.

De vierde  begon ook heel goed voor Thriantha. De dames kwamen al snel op een 10-1 voorsprong. Maar door een hele goede opslag van Dalen slonk onze voorsprong heel snel. Dalen liep met die opslag 8 punten in. Daarna hervatte Thriantha het spel weer en bouwden de dames snel weer een voorsprong op. Aan het eind van de set werd het nog even spannend maar uiteindelijk won Thriantha en lieten de dames wederom zien dat ze de maximale speeltijd uit het betaalde bondscontributie willen halen. Thriantha mocht een vijfsetter spelen.

In de vijfde set werd het spannend. Het ging gelijk op. Dan stond de een voor, dan de ander. Uiteindelijk wist Dalen de set met 16-14 naar zich toe te trekken.

Helaas heeft Thriantha de wedstrijd verloren. Wel mag gezegd worden  dat de dames goed zijn terug gekomen van een 2-0 achterstand. Ook hebben de jonge meiden goed mee gespeeld in deze wedstrijd.  De coach was al met al toch tevreden na deze wedstrijd.

VV Thriantha, foto wedstrijd Dames1 - Dalen D2, 24-03-2018 VV Thriantha, foto wedstrijd Dames1 - Dalen D2, 24-03-2018 VV Thriantha, foto wedstrijd Dames1 - Dalen D2, 24-03-2018 VV Thriantha, foto wedstrijd Dames1 - Dalen D2, 24-03-2018