Dames 2 verliest in de competitie, maar een ronde verder in de beker.

Dames 2 mocht vorige week zaterdag aantreden tegen OSR, de koploper van de poule. De dames gingen geweldig van start. Mede door een goede opslagbeurt van Anne en blokkerend werk van Myrthe Yara werd er nauwelijks doorgedraaid en wordt er overtuigend gewonnen door de dames.
Ook in de tweede set hielden we OSR goed onder druk met onze service, waardoor OSR veel fouten maakte. Esther scoorde deze set alles wat ze maar mocht slaan. Deze set werd dus ook dik gewonnen door onze dames. Toen kwam er een ommekeer in de wedstrijd. We kwamen in de derde set op een grote achterstand van 8-2 door goed aanvalswerk van OSR. Door veel goede aanvalspunten van Lieke kwamen de dames weer bij, echter dat was voor korte duur, want bij 11-11 liep OSR weer uit. Wij maakten zelf te veel fouten. Maar de dames bleven knokken. Steeds kwamen we weer bij. Het werd spannend op het eind. We krijgen een setpoint, maar die weten we helaas niet te winnen. OSR wint deze set met 28-26 en toen waren ze los. De derde set walsten ze over Dames 2 heen. Niets lukte. We maakten veel fouten en verloren zo de set met 25-13. Helaas konden we het spel van de 1e en 2e set niet weer hervatten. We bleven qua stand steeds bij elkaar en OSR trok uiteindelijk aan het langste eind. Jammer genoeg ging deze wedstrijd verloren met 3-2.

Lang konden we niet treuren, want dinsdag mochten we aantreden tegen VVBO 1 voor de beker. Over deze wedstrijd valt weinig te vertellen. We wonnen de wedstrijd binnen 3 kwartier met 3-0. We zijn dus een ronde verder in de beker. En weten jullie wat het leuke is? We mogen WEER tegen OSR! Kunnen we gelijk revanche nemen. De speeldatum is nog niet bekend. 3 november hebben we weer de eerste thuiswedstrijd. Dan mogen we spelen tegen DOS. Hopelijk zien we jullie dan!