Iedereen wordt scheidsrechter.

Binnen de vereniging zijn Rhea Boxum en Tamara Gubler, opgeleid tot verenigingsexpert en zij mogen scheidsrechter cursussen en trainingen geven. Het bestuur vindt het belangrijk, dat ieder spelend lid op z’n minst de online spelregeltoets haalt. Je bent dan direct V6 scheidsrechter. Dit houdt in, dat jij wedstrijden t/m de 3e klasse mag fluiten.

De leden binnen de volgende teams hoeven de spelregeltoets dit seizoen nog niet te maken: Heren 4, Meisjes C2 en Mix C1.

Het kost ongeveer een kwartiertje van jouw tijd en wij verzoeken jullie om de toets uiterlijk 1 februari afgerond te hebben via de link:  https://www.volleybalmasterz.nl/spelregelbewijs/. De namen van de betrokken spelers zijn bij de teams bekend. Het is de bedoeling om de jeugdteams vanaf maart ook in te gaan plannen om wedstrijden te fluiten bij andere jeugdteams. Dit zal eerst onder begeleiding van een ervaren scheidsrechter zijn. Daarom geven Rhea en Tamara op 9 februari van 09:30 uur tot 11:00 uur in Sporthal De Kampen een training voor de volgende jeugdteams: Meisjes A1, Meisjes B1, Meisjes B2, Meisjes C1. Kun jij hier niet bij aanwezig zijn, dan horen zij dat graag uiterlijk 1 februari.

Tevens brengen zij graag in kaart welke behoeften zowel de huidige V6 scheidsrechters, als de toekomstige V6 scheidsrechters hebben op het gebied van extra training en/of begeleiding om met plezier op de bok te kunnen staan. Daarom verzoeken wij iedereen om de volgende enquête in te vullen via de link: https://www.survio.com/survey/d/V0L8G2M7C8L2R1S8N.

Het bestuur