Inleveren wedstrijdkleding e.d.

Op woensdagavond 1 juni  en donderdagavond 2 juni zal de kantine tussen 19.00 uur en 20.30 uur geopend zijn om de wedstrijdkleding en teamtas, spelerskaarten en bidons in te leveren. Dit geldt voor alle teams dus ook voor de mini-teams. Zorg ervoor dat op het moment van het inleveren alles compleet is. Geen wedstrijdkleding thuis houden of los inleveren! Wil je weten of je alles compleet hebt, stuur mij dan een bericht op 06 – 456 906 99, dan stuur ik je het overzicht van wat er aan het begin van het seizoen in de tas zat.  

Verzoek aan ieder team/aanvoerder 

Dan een dringend verzoek aan ieder team/aanvoerder om te inventariseren of de wedstrijdkleding nog passend is voor iedere speler. Wijzigingen in de kledingmaat (shirtje en/of broekje) graag via whatsapp voor 2 juni aan mij doorgeven 06 – 456 906 99.   

Passen van wedstrijdkleding 

Wil je even een andere maat kleding passen, dan kan dat op de inleveravonden. Nieuwe spelers of mini’s die de overstap maken naar de jeugd, kunnen op bovengenoemde avonden ook langskomen om wedstrijdkleding te passen. Indien je echt niet aanwezig kunt zijn dan graag even een berichtje naar mij doen zodat we wat anders kunnen afspreken.   

Coachjas 

Indien je in bezit bent van een coachjas en volgend jaar ook gaat coachen en gebruik maakt van de jas kun je deze gewoon houden. Indien je in bezit bent van een coachjas en stopt met coachen of doorgaat met coachen maar de coachjas nooit of zelden gebruikt, dan deze graag inleveren op bovenstaande momenten. Er zijn coaches die graag van een jas gebruik willen maken maar er nu geen hebben.  

Sponsorkleding/sponsortas 

Indien je in bezit bent van sponsorkleding (trainingspakken) en/of sponsortas en je volgend jaar in hetzelfde team gaat spelen dan kun je deze spullen gewoon houden. Indien je wisselt van team of stopt met volleybal dan graag binnen je team regelen dat deze spullen bij het team blijven. Indien dit niet mogelijk is dan graag de spullen inleveren op een bovengenoemde datum.