Inleveren wedstrijdkleding

Maandagavond 7 mei tussen 18.30 uur en 19.30 uur kunnen de tassen met wedstrijdshirtjes en broekjes en spelerskaarten ingeleverd worden in de kantine. Dit geldt voor alle teams dus ook voor de mini’s. Teams (dames en ABC-jeugd) die een “inventarisatieformulier” hebben ontvangen over de wedstrijdkleding, deze ook graag inleveren.

Teams die nog p/d-wedstrijden of een plaatsingstoernooi gaan spelen, hoeven hun spullen niet in te leveren. Voor deze teams wordt later een datum vast gesteld wanneer zij hun spullen kunnen inleveren.

Coachjassen hoeven niet ingeleverd te worden, tenzij er gestopt wordt met coachen. Indien een coach hetzelfde team of een ander team gaat coachen, hoeft de jas dus niet ingeleverd te worden.

Voor sponsorkleding of tassen geldt dat deze niet ingeleverd hoeven te worden als een speler in hetzelfde team blijft spelen. Indien een speler stopt met spelen of in een ander team gaat spelen, dan wel graag de kleding en/of tas inleveren.

Zoals jullie wellicht gehoord hebben, krijgen de seniorenteams en ABC-jeugd nieuwe wedstrijdshirtjes. Zodra de nieuwe wedstrijdkleding beschikbaar is, kunnen jullie je huidige wedstrijdshirt, indien gewenst, tegen een kleine vergoeding van slechts 5 euro overnemen.

Miranda