Leven in coronatijd,

Nog geen jaar geleden was het iedere x een feest om naar sporthal de Kampen te mogen, de vereniging bruiste van de energie, wie kon ons iets maken, alles wat we deden was leuk; gezellig; sportief, ook voor mensen van buiten de vereniging was het leuk om in de weekenden naar sporthal te komen. Maar toen was daar ineens corona, corona veranderde letterlijk en figuurlijk alles. In eerste instantie denk je, ach tis in China, vervolgens denk je Italië….?? Maar dan is het zomaar in Nederland!! Dan mag je ineens niet meer trainen en geen wedstrijden meer spelen, aan het begin van het nieuwe seizoen mogen we dan toch gelukkig weer gaan trainen, wedstijden spelen, maar na 3 wedstrijden worden we weer naar huis gestuurd en breekt er toch wel een heel lange, stille, niet sociale wereld aan. We mogen alleen nog maar in hele kleine aantallen samen komen, we moeten bijna overal mondkapjes gaan dragen, met kerst mogen we nergens naar toe, oud en nieuw is geen oud en nieuw meer ……………. 

In 2021 wordt alles beter denken we dan, maar ook in 2021 gaan we nog dieper de “ellende” in, we krijgen een avondklok, er zijn mensen die denken dat dat het signaal is om de boel af te gaan breken en de situatie nog meer moeten gaan frustreren, maar ook dat zal ons niet helpen in het gevecht tegen corona. Als bestuur is het voor ons niet gemakkelijk, waar gaat het naar toe, wanneer komt er licht in de duisternis………….. 

Waar we wel heel erg blij mee zijn is dat er maar heel weinig mensen hebben gedacht: we zeggen ons lidmaatschap op ! Dat maakt en houdt ons als vereniging wel scherp en sterk !! Dank daar voor. We hebben wel besloten dat we vanaf 1 februari stoppen met het innen van de contributie en we zijn ook gestopt met het betalen van de trainersvergoedingen. Wanneer we weer mogen gaan sporten gaan we kijken hoe we de zaken weer gaan op pakken. 

Voor nu hopen we u allen zo snel als mogelijk weer te spreken in of om sporthal de Kampen, op weg naar het oude leventje. Voor nu wensen we jullie veel gezondheid toe, ook binnen de vereniging hebben we inmiddels diverse corona patiënten gehad, en als we ons allemaal aan de regels houden komen we weer aan volleyballen toe. 

De grote vraag is en blijft : WANNEER ????? 

Met coronagroet, 

Het Bestuur