Nog te maken teamfoto’s en verslagen.

Er is een berichtje gepubliceerd met een aantal teamfoto’s. Deze foto’s zijn ook te vinden onder het Tabblad: Media. Daarnaast zijn bij de teams waarvan al een foto is gemaakt ook een teamfoto geplaatst. De namen op de teampagina zijn alfabetisch en niet volgens de volgorde van de personen op de foto. Mocht je dit graag willen dan kan ik dat aanpassen. Stuur mij een Whattsapp met de juiste volgorde en ik pas het aan.

Er zijn nog een aantal teams waar nog geen teamfoto is gemaakt. Er zijn volgens mij al wel wat afspreken. Mogelijk zijn er ook al foto’s gemaakt. Deze kunnen via een Whattsapp bericht  (0637657155) naar mij worden gestuurd. Ik pas dan de teampagina’s en de galerie met teamfoto’s zsm aan.

Het verzoek is aan de begeleiding van de teams van de mini’s om bij de aanstaande wedstrijden zelf even een foto te maken. Deze kunnen ook via de Whattsapp naar mij worden gestuurd.

Daarnaast zou het wel leuk zijn om ook wat verslagen van de wedstrijden te ontvangen. Kan ook allemaal via het eerder genoemd kanaal kan ook via email: mkoers01@ziggo.nl. Ook fotootjes zijn  welkom.

Martin