Van de Bestuurstaofel 2020-01

Januari 2020, de feestdagen zijn weer achter de rug, alle teams zijn weer in training, veel mensen werken aan hun overtollige kilo’s, de start van de beslissende fase van de competitie komt weer dichterbij.

Rond de feestdagen was voor veel van onze leden een drukke periode, naast de jaarafsluiting op 28 december en de nieuwjaarsborrel op 4 januari, moesten er ook kantinediensten ingevuld worden voor diverse voetbaltoernooien. Afgelopen zaterdag zijn we met de bus naar Apeldoorn geweest, daar hebben we een wedstrijd van het Nederlands damesteam gezien, helaas met een teleurstellend resultaat. Door deze nederlaag hebben ze niet de finale van de OKT gehaald en zullen de dames ook niet mee doen aan de Olympische Spelen komende zomer !

Komend weekend begint voor de meeste mensen de competitie weer, een aantal teams strijd serieus mee om het kampioenschap in hun poule, hopelijk kunnen ze dit ook na de winter vasthouden en zorgen voor een mooi feest aan het eind van de competitie.

Een aantal teams zal ook nog een tandje moeten bij schakelen om klasse behoud te realiseren, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Onlangs is er een mail naar jullie uit gegaan met de vraag om het certificaat verantwoord alcohol schenken te behalen. Een groot aantal mensen heeft dit reeds gedaan, maar voor degenen die dit nog niet hebben gedaan, graag even regelen.

We zijn dit seizoen gestart met het draaien van bardiensten door teams welke dan de hele dag de bardiensten verzorgen. Per competitieronde worden er 2 teams aangewezen en staan dan gezamenlijk of los van elkaar achter de bar. Groot voordeel hier van is dat ieder team maar 2 zaterdagen per seizoen bardienst heeft tijdens onze wedstrijddagen in onze eigen hal.

Ook dit seizoen hebben we te maken met problemen in de sporthal, riool; schoonmaak; schimmel; niet werkende douches, en zo zijn er nog wel meer zaken te bedenken. We hebben de gemeente gevraagd samen met ons aan tafel te gaan en dan kijken of we voor deze problemen een goede oplossing kunnen vinden.

Langs deze weg willen we jullie een leuke en sportieve 2e helft van de competitie toe wensen. En let ook eens op de jonge vrijwilligers binnen onze vereniging ! Super mooi om te zien dat we zoveel jong volwassenen hebben die als scheidsrechter voor 1 van onze teams willen fluiten ! En misschien zouden deze kinderen het op prijs stellen wanneer ze complimenten ontvangen.

Wij als bestuur zijn enorm trots dat we deze ontwikkeling, samen met jullie mee mogen maken, en natuurlijk zijn we ook erg trots op de overige leden; supporters en vrijwilligers !

Namens het bestuur,

Martijn Jansen