• Knallen met die Ballen!

  Knallen met die Ballen!

  Op 6 april tussen 15:30 en 16:30 gaan de mini’s Knallen met die Ballen! Zij gaan proberen zoveel mogelijk opslagen van senioren te vangen. Hiermee kunnen de mini’s geld ophalen, waarmee wij als vereniging nieuwe miniballen willen bestellen.  6 April is tevens de laatste thuisronde, dus kom gezellig langs in de sporthal! Voor hapjes wordt gezorgd.

 • Gelukkig nieuw volleybaljaar

  Gelukkig nieuw volleybaljaar

  Thriantha wenst iedereen een sportief en volleybalrijk 2024!

 • Samen 100 Mix-toernooi

  Samen 100 Mix-toernooi

  Donderdag 28 december hebben we ons jubileumjaar afgesloten samen met volleybalvereniging En-Bloc. Ook zij vierden dit jaar hun 50-jarig bestaan. Vandaar een Samen 100 mixtoernooi. Nog even een potje ballen met elkaar, vooraf gezamenlijk wat eten. En na afloop waarschijnlijk nog veel sterke verhalen over vroegere en actuele derby’s. Het was een mooie afsluiting van…

 • Trainerscursus januari 2024

  Trainerscursus januari 2024

  In januari geven we een trainerscursus. Train jij een team? We zouden het super vinden als je je dan aanmeldt. We hopen dat je nieuwe dingen leert om je trainingen nog effectiever te maken. Geef je op via secretariaatthriantha@hotmail.com.

 • Huldiging Kampioenen 20 januari 2024

  Huldiging Kampioenen 20 januari 2024

  We hebben op 20 januari een aantal huldigingen op het programma staan.  Dit zijn de kampioenen van de eerste speelhelft: 

 • Opbrengst RABOBANK clubsupport

  Langs deze weg willen we iedereen die een supportstem heeft uitgebracht op onze volleybalvereniging Thriantha BEDANKEN want we hebben een super mooi bedrag ontvangen hiervoor: €1447.97.Dit bedrag zal deels gebruikt worden voor het bekostigen van onze nieuwe tenues! BEDANKT!!

© 2023 V.V. Thriantha