Bestuursinformatie

Inmiddels draait alles weer in 2023, het jaar waarin alles in het teken zal staan van het 50-jarig bestaan van vv Thriantha. Op 1 januari hebben we hiervoor al de eerste aanzet gegeven door middel van een gezamenlijke lunch, lunch verzorgt door Hellen en Mariska van dames 4 en alle brood geleverd door lid en echte bakker Eise. Hierover hebben we veel positieve reacties gekregen, ondanks dat het op nieuwjaarsdag was, was het goed georganiseerd, het was lekker en het was bovenal erg gezellig!!

De dag voor oud en nieuw is een Glow in the Dark volleybaltoernooi georganiseerd, de mini’s waren eerst aan de beurt, in een werkelijk fantastisch omgebouwde sporthal vond dit spektakel plaats. De mini’s werden na tijd getrakteerd om patat met een frikandel of kroket en daarna was het de beurt aan de senioren, ook dat was superleuk en gezellig!

Afgelopen week zijn de meesten van ons weer naar hun werk of naar school gegaan en zijn ook de trainingen weer gestart, en ja, komend weekend staan de eerst competitiewedstrijden gepland.

Voor de kerstdagen zijn al de eerste teams van het seizoen 2022 – 2023 kampioen geworden. Gefeliciteerd. Op zaterdag 21 januari willen we de kampioen gaan huldigen, die rond 16.45 uur zal plaats vinden in de sporthal.

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereidingen voor de komende evenementen i.v.m. het jubileumjaar. Deze data om alvast te noteren zijn:

12 & 13 mei jubileumweekend

8 & 9 juli beachvolleybaltoernooi

30 september het jaren ’70 feest.

Dit jaar willen we een nieuw tenue gaan ontwerpen, de kleuren van Thriantha zijn groen en blijven groen. Verder staat alles open. Een leuke spannende ontwikkeling.

We zijn met in gesprek me de plaatselijke oudheidkundige stichting DE SPIKER. Samen met hen willen we onze archieven die nu nog allemaal in kratten zijn opgeslagen gaan digitaliseren, en ook zelfs in het gemeentearchief gaan brengen. Voor de nieuwsgierigen onder ons kijk maar eens op: Hier kom jij weg: https://www.hierkomjijweg.nl/

Ook zijn we met De SPIKER bezig om nog dit jaar een eigen tentoonstelling te hebben in hun gebouw. Dat zou natuurlijk helemaal prachtig zijn als dat zou gaan lukken.

Voor bovenstaande activiteiten zijn we natuurlijk mensen nodig, vele handen maken licht werk, wie wil er naast de mensen die zich al hebben opgegeven nog meer helpen bij 1 of meerdere van bovenstaande activiteiten??

Voor nu wensen we iedereen succes met de trainingen en wedstrijden!

Het bestuur