Start nieuwe seizoen (20-21)

Na lange een lange tijd van stilte in en rondom sporthal de Kampen is er weer sprake van activiteiten. We zijn weer aan het sporten ! Al is het op een corona manier, maar we zijn weer in beweging !! 

Komend weekend worden de eerste toernooien georganiseerd, zo ook in sporthal de Kampen. 

We trappen morgen af met een toernooi voor onze jeugdleden, we denkne eea “coronaproof” te kunnen organiseren. 

Corona is en blijft een zorg van ons allemaal, met elkaar zijn we er verantwoordelijk voor, dat de coronaregels zo goed als mogelijk worden gehandhaafd. 

Als bestuur doen we er alles aan, om de randvoorwaarden te creeeren, maar het is en blijft een ieders eigen verantwoordelijkheid zich aan de geldende regels te houden. 

Zie ook de aanduidingen in de hal; kleedkamers en kantine. 

Alleen dat kan er voor zorgen dat we kunnen blijven sporten !! 

Zoals reeds gezegd, het is een tijdje (te) stil geweest, het was een bijzondere periode, Deze periode zullen de meesten van ons ook niet snel gaan vergeten. 

Gelukkig is een grote coronahaard in onze regio uitgebleven, maar wat niet is ………………

In een ander schrijven hebben we aangegeven dat de algemene ledenvergadering s iuitgesteld naar betere “corona’tijden. Het leek ons niet verstandig om coronaproblemen op te gaan zoeken, vandaar een uitstel naar iig het voorjaar 2021. 

Op 19 september start voor de meeste teams de competitie weer. Ook dat zal de nodige improvisaties met zich mee gaan brengen. Bijvoorbeeld voor onze supporters. We mogen binnen onze club niet klagen over de hoeveelheid supporters die onze sporthal komen bezoeken. Echter zal dat ook voor de komende tijd lastiger zijn als voorheen. 

Door de Nevobo zijn er protocollen opgesteld wat wel en wat niet kan. We zijn er niet alleen voor onze sporters maar zeker ook voor onze SUPPORTERS. Ook hier geldt : ALS EEN IEDER ZICH AAN DE GELDENDE VOORWAARDEN houdt, is er ruimte voor supporters. 

Als we met ons allen de regels zoveel als mogelijk handhaven en elkaar er op blijven aanspreken, wanneer iets niet in de corona haak is, gaan we er wederom een spetterend seizoen van maken !! 

SuCCeS, 

Het Bestuur