Teamindeling seizoen 2022-2023

Hierbij de teamindeling voor het seizoen 2022 – 2023. We hebben er als TC weer een mooie klus aan gehad maar we denken dat we uiteindelijk een goede indeling hebben gemaakt. Soms moesten er keuzes gemaakt worden waardoor het misschien niet helemaal ideaal is qua aantallen maar we gaan ervan uit dat we er weer een mooi seizoen van gaan maken. In ieder geval mooi om te zien dat we een gezonde vereniging zijn met een flink aantal teams!

We gaan vanaf 30 mei trainen volgens de nieuwe teamindeling (trainingsoverzicht volgt). We denken dat we tot ongeveer half juni doortrainen en daarna spelen we op de beachvelden.

A-jeugd

De A-jeugd staat nu allemaal als 1 team in de teamindeling maar voor de A’s gaan we een selectietraining houden van 3 a 4 trainingen om te kijken wie in de A1 komt en wie in de A2. Henk-Jan Vrielink gaat het volgend seizoen de A1 trainen en Henk-Jan gaat ook de selectietrainingen verzorgen. Die trainingen beginnen volgende week donderdag 12 mei om 19.00 uur. Het is dan dus de bedoeling dat alle A speelsters daar aanwezig zijn!!!

Als je niet kunt meld je dan even af bij Henk-Jan (06-51166842).

Opmerkingen?

Als jullie nog opmerkingen hebben of je wil graag nog in gesprek met de TC stuur dan even een berichtje naar het secretariaat en dan neemt iemand van de TC contact met je op.

Trainers

We hebben helaas nog niet voor alle teams een trainer en coach. Als het je dus leuk lijkt om training te geven of te coachen laat dat dan ook even weten via het secretariaat.

Samen met jullie zijn en maken we de vereniging tot een topvereniging !!!

De TC

Teamindeling-2022-2023