Van de BESTUURSTAOFEL

Het einde van het jaar komt al heel erg dichtbij. Komend weekend spelen we nog wedstrijden en volgend weekend is het al kerst!

Glow in the Dark:

In de week tussen kerst & oud en nieuw is er een Glow in the Dark toernooi georganiseerd. We hebben dit eerder gedaan, superleuk om aan mee te doen, maar ook superleuk om even een kijkje te komen nemen of gewoon gezellig even te kletsen of te borrelen. Wees welkom!!

Brunch:

Dan begint op 1 januari het jubileumjaar van onze vereniging. Deze trappen we dan ook af met een brunch op 1 januari! Een bijzondere actie, maar er hebben zich al best veel mensen aangemeld, en we verwachten er nog een aantal bij te krijgen.

Kickoff:

Op woensdag 21 december trappen we af met de mensen die zich hebben opgegeven om bij 1 van de geplande activiteiten te helpen met de organisatie. Twijfel je of je ook je steentje zou kunnen bijdragen, schroom niet en kom gewoon langs, je hoort de verhalen aan, en wie weet hoor je erbij.

Woensdagavond 21 december, 20.45 uur kantine Thriantha.

Algemeen:

Afgelopen week ontvingen we de nieuwe indeling voor de minicompetities van volgend voorjaar, daaruit bleek dat onze vereniging het grootste aantal miniteams in de competitie heeft. Als je weet dat ook Emmen’95 en Vonk hieraan meedoen, mogen we best heel trots zijn dat we de grootste zijn (en dat is ook niet voor het eerst dat we de grootste zijn)

Buiten dit alles zijn we natuurlijk een volleybalvereniging en gaat het om de sportbeleving van ons allen. We zijn hiermee ook op de helft van de competitie, een aantal miniteams mag zich alweer kampioen noemen en een aantal andere teams doet mee om het kampioenschap. Laten we hopen dat we nog een aantal kampioenen kunnen huldigen in ons jubileumjaar.

Voor andere teams geldt dat de sportbeleving er moet zijn, winnen of verliezen is belangrijk, maar niemand hoeft van de sport binnen Thriantha te leven, het plezier is dus eigenlijk het belangrijkste speerpunt voor iedereen.

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en een heel gelukkig, sportief en fantastische jubileumactiviteiten voor 2023!

Het Bestuur