COLUMN’S UIT DE OUDE DOOS

In de historie van Thriantha schreven twee columnisten langere tijd hun zin en onzin in de vorm van een column in het clubblad “NETWERK”.

In het Netwerk van okt/nov1994 verscheen de eerste column met de Titel: Op het Randje van het Net. De ondertitel was: Column van een Coach. In het Juni nummer van 1999 verscheen de laatste column.  In het bijgevoegde bericht:  Op het Randje van het Net …. de 1e serie kunnen de liefhebbers de columns nog eens doorlezen. Ik had bij het lezen van de columns regelmatig een Ha – Ha erlebnis, zoals onze oosterburen zeggen. Ook blijkt, dat er eigenlijk in de maatschappij nog niet zoveel veranderd is. Ook in de jaren negentig was er al discussie over de kleur van Zwarte Piet. Veel plezier bij het lezen of herlezen van de gedachtespinsels van een Coach.

In april 1995 verscheen de eerste column van De Veteraan met de titel: Waor gebeurd. Ik ben nog druk bezig om deze columns in te scannen. De eerste columns zijn in gescand en vandaar ook alvast dit bericht. In de komende tijd zullen ook alle columns van de veteraan in dit bijgevoegd bericht te lezen zijn.